Om meg
You are here: Home \ Om meg
Eikerapen_1

Mitt mål er å formidle psykologisk kunnskap på en morsom og jordnær måte, som oppleves relevant for publikums hverdag. Et foredrag kan ikke forandre verden, men det kan skape engasjement og bevissthet i et arbeidsmiljø.

Jeg er utdannet psykolog og spesialist i organisasjonspsykologi. De siste ti årene har jeg jobbet med en rekke store og små organisasjoner som har det til felles at de ønsker å utvikle seg og å bli enda bedre. Jeg har spesialisert meg på å jobbe med arbeidsmiljø og vet mye om hva som skal til for at mennesker har det bra på jobb, samtidig som de presterer på et høyt nivå. Selv om organisasjoner er ulike, er det menneskene i organisasjonen og hvordan de fungerer sammen som utgjør en forskjell.

Mitt første firma startet jeg som 16-åring. Siden den gang har jeg vært med på å etablere og lede flere foretak innen kultur og IT, blant annet en musikkfestival med over 400 frivillige medarbeidere. I tillegg til organisasjonspsykologi jobber jeg med barn og ungdoms psykiske helse.

Ønsker du å drøfte et mulig foredrag?

Ta kontakt på vårt kontaktskjema, eller:
Tlf. +47 911 93 321
E-post: torage@skageike.no

Psykologforedrag.no er en del av SKAGESTAD + EIKERAPEN AS

Våre verdier

FAGLIG INTEGRITET

Å jobbe med mennesker i organisasjoner stiller høye krav til kompetanse, profesjonalitet og evne til etisk refleksjon. De valgene vi gjør og de rådene vi gir, kan få store konsekvenser for enkeltindivider. Derfor tror vi at relevant høyere utdannelse, kontinuerlig faglig utvikling og etisk bevissthet, er en forutsetning for å kunne gjøre en god jobb.

TYDELIGHET

Noe av det mest verdifulle vi gir deg som kunde er vår tydelighet. Innenfor trygge rammer tror vi at det å utfordre organisasjoner og enkeltpersoner er en nødvendighet for utvikling. Vi vil alltid være tydelige på hva du bør gjøre, hva du ikke bør gjøre, og hvorfor du bør velge det ene fremfor det andre. Å være tydelig på hva vi ikke har kompetanse på, handler for oss om profesjonalitet.

RAUSHET

Raushet handler for oss om å velge å se etter det beste i de menneskene vi møter, samtidig som vi skal utfordre og være tydelige. Det handler også om å bruke vår egen historie, verdier og sårbarhet i møte med mennesker. Gjennom sosiale medier, foredrag, kronikker og andre kanaler, deler vi kunnskap og skaper engasjement rundt faget vårt.

 

 

Del


Motta vårt nyhetsbrev


Siste fra bloggen

Siste fra bloggen